Matstafetten i Torp

OBS! Matstafetten den 23/9 blir inställd pga för få anmälda! OBS!
Matstafetten i Torp
2017-09-23Efter vårens succé så tycker vi att det är dags igen, denna gång tänkte vi liva upp stämningen i höstmörkret. Den 23:e september kör vi ytterligare en matstafett med ett liknande upplägg som sist.

OBS! Anmälan är enbart giltigt via mail. Dela dock gärna evenemanget och visa ert intresse. OBS!

Anmäl dig och din partner eller vän till denna fartfyllda och trevliga tillställning. Det är lite ”halvåtta hos mig känsla” följt av en trevlig efterfest på Treklövern i Viken.

Start: kl 16:00 den 23/9-2017
Kostnad: 300 kr per par (betalningsinformation får ni i ett svarsmail vid er anmälan)
Max antal par: 75 st. (Först till kvarn)
Vid frågor och funderingar kontakta Martin Nordlander 0730686484
Anmälan görs på mail till matstafettenitorp@gmail.com
I anmälan vill vi ha ert namn, den adress ni tänker ha er bjudning på samt telefonnummer och eventuella allergier.
Upptagningsområde är i huvudsak Torpshammar, Fränsta och Ljungaverk med omnejd. Är ni osäker om ni bor inom området, anmäler er ändå så pysslar vi ihop det efter bästa förmåga.
Sista anmälningsdag är 13/9-2017

Hur går det då till?
Det funkar så att varje par lagar en rätt och blir bjuden på två. Varje rätt avnjuts gemensamt av tre par, ett värdpar som lagar rätten samt två för dem i förväg okända par. Under kvällen kommer varje par att ha ätit en trerätters middag med sex andra par men ni vet inte i förväg vilka alla är. Spännande!

Exempelvis kan det se ut så här:
Du och din partner får i uppgift att servera en förrätt kl 16:00. Då kommer två på förhand okända par och hälsar på, ni hälsar välkomna och avnjuter förrätten. Därefter skiljs ni åt, era gästande par har nu mat att förbereda hemma hos sig eller andra ställen att åka till. För er återstår nu varmrätt och efterrätt. I brevet ni fått från oss står det att ni kl 18:00 skall serveras varmrätt på Fränstavägen 1234 och en efterrätt kl 20:00 på Stationsgatan 123.
När nu alla paren lagat och ätit sina rätter återstår bara den gemensamma efterfesten på Treklövern. Från kl 21:30 kommer vi ha baren öppen till kl 01:00. Där kan alla deltagare träffas och ha skoj!

Sista anmälningsdag är som sagt den 13/9 , då har vi god tid på oss att pussla ihop er kväll. Därefter skickar vi ut information till er där ni får veta vilken typ av rätt ni skall tillaga samt vilka adresser ni skall besöka.

Bröst och prostatacancer är Idag tyvärr två väldigt vanliga sjukdomar, vi kommer därför lika och oavkortat skänka all behållning från kvällen till dess fonder för att stödja forskningen.

Vi hoppas och tror på en kanonkväll!